رژیم درمانی در دوران بارداری
برنامه غذایی در روران بارداری باید تمامی مواد غذایی و معدنی لازم برای مادر و جنین را شامل باشد که این رژیم درمانی در دوران بارداری بسیار مهم و جدی است زیرا رعایت کردن این رژیم تاثیر مستقیم بر روی مادر و جنین می گذارد .
بیشترین و مهمترین زمان برای رعایت تغذیه یه زن دوران بارداری او است که اهمیت فراوانی دارد . زمانی که خانمی از باردار بودن خود با خبر شد باید با پزشک یا متخصصین سلامت برای رژیم غذایی خود مشورت کند . خانم هایی که لاغز اندام هستند بیشتر فرزندانی کم وزن به دنیا می آورند و کسانی که وزن بالایی دارند ممکن است موجب دیابت حاملگی شوند و فرزندی با وزن زیاد به دنیا می آورند .
رژیم درمانی در دوران بارداری :
افزایش وزن برای خانمی با وزن متعادل ۱۶ _ ۱۱ کیلوگرم و خانم هایی دارای وزن کم حدود ۱۸ کیلوگرم و همچنین خانم هایی با وزن بالا ۱۱ _ ۶ کیلوگرم توصیه می شود .
غذا های دارای کالری بالا عبارت اند از :
- شیر کم چرب .
- ساندویچی با مخلفاتی مثل ۸۵ گرم مرغ بدون چربی .
- تخم مرغ .
- نان تست .
غذا های پرتئین دار عبارت اند از :
- گوشت قرمز بدون چربی .
- مرغ و ماهی .
- پنیر .
- غلات و حبوبات .
افراد گیاهخوار نیز با مراجعه به پزشک خورد می توانند پروتئین لازم بدن خود را تامین کنند .
مواد لازم برای دریافت کلسیم موادی مثل شیر سویا ، برنج ، تن ماهی ، آجیل و همچنین سبزیجات دارای برگ هستند ولی اگر ازین مواد خوشتان نمی آید می توانید موادی مثل لوبیای پخته ، کنسرو ماهی قزل آلا ، عصاره کلم بروکلی پخته شده ، بادام ، سویا استفاده کنید .
اگر پزشک تان مکمل های کلسیمی به شما توصیه کرد به همراه غذا میل کنید تا جذب بهتری داشته باشد .
غذا های دارای آهن عبارت اند از :
- گوشت قرمز .
- ماهی .
- ماکیان .
- مام غنی شده و غلات .
- حبوبات .
- تخم مرغ .
- میوه های خشک شده .
خوردن الکل باعث وارد شدن بیشترین آسیب به جنبن می شود ، کسانی که روزانه یک یا دو لیوان الکل مصرف می کنند کودکانی کوچکتر از حالت عادی به دنیا می آورند .
گروه پزشکی ملیرز ( جوانسازی پوست ، لیزر موهای زائد ، پیکرتراشی و لاغری ، جراحی سینه ، اقدامات پس از آبدومینوپلاستی )